Pretraga

Profesor splitskog FESB-a, Ivica Puljak, spasio život djetetu

A- A+

Ivica Puljak, član predsjedništva stranke Pametno i profesor na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, jučer je spasio jednu djevojčicu od pada s velike visine u trgovačkom centru.

Jedna djevojčica jučer je u splitskom trgovačkom centru rukom zapela za vanjsku stranu pokretnih stepenica koje su vodile na viši kat. Stepenice su vukle djevojčicu za sobom, a kako piše index.hr, spasio ju je Ivica Puljak.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Omladina se opet tuče u Splitu, ali je teže posljedice ovoga puta spriječio profesor s FESB-a

– Profesor Puljak jedini je bio toliko sabran da je potrčao svojim ogromnim koracima uz stepenice, stigao curicu koja je visjela na vanjskoj strani, podigao je prije udarca u staklo i praktički spasio od teških ozljeda ili… Svi smo ostali otvorenih usta. Za napomenuti je da sam gledao Puljka 20 sekundi poslije događaja, bio je blijed ko krpa, ispričao je svjedok događaja za navedeni izvor.

Puljak je za index.hr potvrdio ovaj događaj.

– Mislim da bi to napravio bilo koji građanin, ovaj put sam ja bio najbrži od svih. Drago mi je da je curica dobro, rekao je.

Ovo nije prvi put da se Ivica Puljak našao u situaciji junaka jer je prije godinu dana zaustavio tučnjavu u Splitu razdvojivši dva muškarca.

Profesor splitskog FESB-a, Ivica Puljak, spasio život djetetu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap