Pretraga

Redari kluba H2O premlatili skupinu mladića: ‘Sin mi ima puknuće lubanje i gubitak pamćenja’

A- A+

Petorica mladića premlaćena su na ulazu u klub H2O u centru Zagreba u noći sa subote na nedjelju. Na snimci koju je redakciji portala Index.hr dostavila majka trojice pretučenih, možemo vidjeti kako ih više redara udara na ulici ispred kluba. Jedan od mladića zadobio je ozlijede glave, a klub policiji ne želi dati snimke nadzorne kamere kako bi se sve razjasnilo.

Logo zagrebačkog kluba H2O

Logo zagrebačkog kluba H2O | foto: Club H2O/ Facebook

Više redara proteklog je vikenda, ispred zagrebačkog kluba H2O, rukama i nogama udaralo skupinu mladića i nisu im dozvolili da priđu jednom od njih koji je na podu ležao u lokvi krvi, piše Index.hr. Dio tučnjave vidi se i na snimci koju je majka trojice od pet mladića dostavila redakciji Indexa.

Majka je rekla kako je njen stariji sin išao proslaviti 29. rođendan te da su s njim bila dva brata blizanca od 18 godina i još dva prijatelja. Problemi su, govori, nastali na izlazu iz kluba kada je počelo naguravanje s redarima.

– Moj stariji sin Tin je očito popio malo više i ljuljao se, redari su ga odgurnuli, na što je bilo nekakvog verbalnog čašćenja. Tin im je nešto opsovao i rekao da ih puste da izađu i tu su počeli prvi udarci. Kad je uspio doći do izlaza, vidio je mladog brata Vida kako u krvi leži ispred kluba, objašnjava majka. Dodala je i kako se Tinu u tom trenutku zamračilo jer nije znao je li mu brat uopće živ.

Izdvojeni članak

Tučnjava srednjoškolaca u Zadru: Posljedica bi mogla biti čak i isključenje iz škole

Tin i jedan prijatelj odmah su potrčali u pomoć Vidu, no redari im to nisu dozvolili već su ih udgurivali i udarali što se vidi na snimci.

– To se ne vidi na snimci, ali redari su ih još mlatili iza automobila. Starijeg sina Tina su našpricali suzavcem, a potom mu redar prilazi i udara ga s leđa, ispričala je majka za Index.hr.

Vid, koji je ležao na cesti, ima puknuće lubanje, trpi glavobolje i mora nositi Schanzov ovratnik, a kako govori njegova majka, ima i gubitak pamćenja. Njegov brat blizanac ima podlijeve po glavi dok je prijatelju ruka u longeti, a stariji brat ima modrice po tijelu. Cijeli slučaj prijavljen je policiji i u sve je uključeno i Državno odvjetništvo. Majka je rekla kako su redari iz tvrtke Bilić-Erić te da su joj u Policiji rekli kako klub H2O ne želi dati snimke nadzorne kamere kako bi se sve razjasnilo.

Također, Index.hr je kontaktirao klub H2O, ali nitko nije želio komentirati situaciju.

Copy link
Powered by Social Snap