Pretraga

Škola se oprostila od preminule nastavnice: ‘Napustila nas je kolegica, prijateljica, rokerica’

A- A+

Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu oprostila se od preminule nastavnice, Renate Gradiščaj Šepić. Preminula je proteklog vikenda u 61. godini života, a iz škole su ju opisali kao toplu, brižnu i kolegijalnu kolegicu i nastavnicu koja je bila puna ljubavi. Posvetili su joj stihove pjesme našeg pop-rock sastava, Pips, Chips & Videoclips – ‘Poštar lakog sna’.

slika svijeće u mraku i izrezana slika lica preminule nastavnice

Foto: Unsplash | Facebook Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju

U 61. godini života preminula je nastavnica Renata Gradiščaj Šepić iz Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu. Iz škole su poručili kako su ostali bez drage suradnice, kolegice, nastavnice, razrednice, prijateljica i rokerice.

– Ostali smo bez naše Renči. Renata čiji osmijeh je bio zarazan i koji će vječno odjekivati našim školskim hodnicima. Renatu će i učenici i kolege pamtiti po toplini, brizi, kolegijalnosti, velikoj ljubavi. Znamo da si sada sa svojim Lukom, ali nama nedostaješ i nikada te nećemo zaboraviti, stoji u objavi škole na njihovom Facebook profilu.

U nastavku objave posvetili su joj i stihove pjesme ‘Poštar lakog sna’ našeg pop-rock sastava Pips, Chips & Videoclips – ‘Poštar lakog sna’.

‘Sada znaš da je fajrunt
Mjesec je plavi grejpfrut
Zibam te ko malu bebu
Samo tebi svira bend na nebu’

Ispraćaj nastavnice bit će u četvrtak 6. srpnja u 13:20 u krematoriju Mirogoj, a misa zadužnica biti će isti dan u 19 sati u crkvi u Utrinama.

Copy link
Powered by Social Snap