Pretraga

Velika tragedija: U teškoj prometnoj nesreći kod Križevaca poginula trojica mladića

A- A+

Ceste su odnijele još tri mlada života – u prometnoj nesreći sinoć su kod Križevaca poginula trojica mladića. Prema policijskom izvještaju vozili su prebrzo i sletjeli s ceste. Preminuli su na mjestu nesreće.

Ilustracija: Unsplash

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć kod Križevaca, na državnoj cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec. Život su izgubila trojica mladića. PU koprivničko-križevačka objavila je kako je do prometne nesreće došlo oko 22:15.

– Zbog neprilagođene brzine kretanja osobni automobil križevačke registarske oznake sletio je van kolnika u odvodni kanal te udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi. Tom prilikom došlo je do ispadanja iz vozila tri muške osobe starosti 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale, stoji u priopćenju policije.

Izdvojeni članak
Maja Zorica

Golema tuga, preminula 18-godišnja rukometašica: ‘Ugasilo se srce našeg velikog borca’

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a promet je zbog očevida na državnoj cesti broj 22 bio zatvoren od 22.40 do 4.30 sati, te se preusmjeravao obilaznim pravcima Guščerovec – Črnčevec – Selanec.

– Tijela smrtno stradalih su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz PU koprivničko-križevačke.

Copy link
Powered by Social Snap