Pretraga

‘Klinac’ oduševio simpatičnom izjavom izjavom za TV: Evo što poručuje na prvi dan škole

A- A+

Novinarka N1 televizije radila je prilog vezan uz početak nove nastavne godine, tom prilikom 11-godišnjeg učenika Karla pitala je što zna o ‘Školi za život’. Elokventni dječak na njeno je pitanje odgovorio vrlo opširno i pomalo neočekivano.

– Čuo sam da ćemo možda dobiti tablete u školi. Mislim da bi bilo jako zanimljivo malo na noviji način učiti, a ne iz knjiga i možda bude zanimljivije nego iz knjiga. Učimo iz knjiga, a ipak sva djeca sada više vole tehnologiju i njima će biti lijepo za učiti i na neki način zanimljivije nego iz knjiga. Nekoj djeci to možda bude nešto novo, a nekoj ne. Djeca su općenito podijeljena na te rase da vole tehnologiju i baš ne vole. Na primjer, ja sam učenik koji voli učiti, ali nisam ja baš nešto za tehnologiju, ali možda nekoj djeci bude zanimljivo, tako je petaš Karlo odgovorio na pitanje što mu je poznato u vezi programa ‘Škola za život’.

Očito će biti potrebno puno više od tableta koji su postali sinonim reforme, da program ‘Škola za život’ oduševi učenike poput Karla. No, za njihova iskustva morat ćemo se strpjeti barem nekoliko mjeseci, dok se nastava ne zahukta. A malog Karla, smatra tako novinarka N1 televizije koja je izradila prilog, još ćemo imati prilike čuti.

– Odavno nisam školarac, ali meni je ovaj dječak baš uljepšao dan i početak školske godine. Mislim da ovo nije zadnje što ćemo čuti i vidjeti od njega, napisala je Ivana Kopčić na Twitteru.

‘Klinac’ oduševio simpatičnom izjavom izjavom za TV: Evo što poručuje na prvi dan škole
Share via
Copy link
Powered by Social Snap