Pretraga

Predsjednik Sabora na Instagramu se prisjetio maturalne: Evo kako je izgledao prije 34 godine

A- A+

Dobar dio učenika završnih razreda srednjih škola morao je zbog epidemiološke situacije otkazati maturalne večeri. Posebno je to tužno jer je maturalna jedan od trenutaka koji se pamte do kraja života, posljednja prilika da se maturanti oproste od osoba koje su protekle četiri godine viđali više od vlastite obitelji – prijatelja iz razreda i nastavnika. Žaljenje što većina ovogodišnjih maturanata neće imati maturalnu izrazio je putem društvenih mreža i Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora. Pritom se uz prigodne fotografije prisjetio svoje maturalne zabave.

– Modna kolekcija proljeće/ljeto ’86. ? Maturalna večer, svibanj 1986. u Bjelovaru. Danas u vrijeme epidemije, kada naši maturanti nažalost nemaju maturalne večeri, prisjetio sam se svoje prije 34 godine, stoji u opisu dviju fotografija s maturalne zabave koje je na Instagramu podijelio Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora.

A njegov modni odabir bio je, u najmanju ruku, zanimljiv – plavo odijelo s crvenim točkama, bijela košulja i ljubičasta kravata.

Gordan Jandroković osnovnu i srednju školu završio je u Bjelovaru. Na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, stekao je titulu inženjera građevine. Paralelno s tim studijem 1989. upisao je Fakultet političkih znanosti. Diplomirao je 1993. godine i postao diplomirani politolog.

Predsjednik Sabora na Instagramu se prisjetio maturalne: Evo kako je izgledao prije 34 godine
Share via
Copy link
Powered by Social Snap