Pretraga

Ako koristite iPhone, ovaj će vam trik olakšati život

A- A+

Jeste li znali da postoji gesta koja vam omogućuje da s lakoćom odaberete više poruka, mailova, bilježaka i drugih ‘stvarčica’ u Appleovim zadanim aplikacijama? Ne brinite, mnogi nisu.

Foto: Unsplash

Umjesto da na iPhoneu koristite jedan od podizbornika te pojedinačno odabirete, primjerice, nekoliko poruka klikom na ‘kružiće’ koji se pojavljuju u svakom retku, postoji puno jednostavniji način.

Naime, novinar The Vergea Jon Porter, otkrio je na svom Twitteru da na iPhoneu postoji gesta koja omogućuje korisnicima da s lakoćom odaberu više poruka, mailova i svega ostalog što se može grupirati u Appleovim aplikacijama.

Dakle, ako želite odabrati nekoliko poruka odjednom, možete jednostavno swajpati s dva prsta prema dolje na zaslonu vašeg iPhonea. Porter navodi da se ova gesta može koristiti u brojnim Appleovim aplikacijama, poput onih za poruke, mailove, bilješke i podsjetnike.

Unatoč činjenici da je riječ o izrazito korisnoj gesti za koju mnogi nisu znali, trenutno nije poznato hoće li se ona ikad moći koristiti u aplikacijama kao što su WhatsApp, Viber, Gmail, Telegram i slično.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap