Pretraga

Bliže se maturalne večeri, znate li što oblačite? Izdvojili smo deset opcija, sve do 500 kn!

A- A+

Dolaskom toplijih dana, bliži se mnogima najbitniji dan u životu – maturalna večer. Posljednjih nekoliko generacija nije imalo prevelike sreće s maturalnim večerama, ali zato će se ove godine sve nadoknaditi, u to smo sigurni. I dok maturalna večer ima jako puno lijepih trenutaka, postoji stvar koja nije nimalo lijepa, a to je pronalazak odjeće.

pixabay.com

Bilo da patite od maturalne večere ili ne, velike su šanse da ipak želite tu večer izgledati dobro. Kad kažemo izgledati dobro, mislimo na to da se vi osjećate ugodno i da ste zadovoljni sa svojim izgledom. Sve ostalo je apsolutno nebitno i sporedno, stoga se nemojte obazirati na komentare obitelji/rodbine/prijatelja, a vjerujemo da će ih biti. Što dok budete tražili što obući, što kad vas jednom vide u vašem konačnom izdanju.

Maturalna večer je sama po sebi velik trošak, a potrošiti puno na haljinu koju ćete nositi samo jednom u životu je vjerojatno najgluplja stvar koju možete napraviti. Radije te novce čuvajte za najdulje ljeto u vašem životu (ili prve mjesece studentskog života na jesen), a po pitanju haljine nešto ‘improvizirajte’. Postoji dovoljno dućana i opcija da možete pronaći nešto što će vam se svidjeti, a da nije preskupo.

Odradili smo dio posla za vas i pregledali nekoliko poznatih dućana, pazeći pritom na to da cijena nikad ne prelazi 500 kn. Donosimo nekoliko različitih opcija i sigurni smo da će vas barem jedna od njih oduševiti!

Izdvojeni članak
maturalna

Zašto je maturalna zapravo poprilično bitna? ‘Dan kada ćete sa svojim ljudima proslaviti sve petice i jedinice’

ASOS, £39

ASOS

ASOS, £53

ASOS

Mohito, 359,90 kn

Mohito

Mohito, 399,90 kn

Mohito

Zara, 349,90 kn

Zara

Zara, 299,90 kn

Zara

Reserved, 399,90 kn

Reserved

Sinsay, 119,90 kn

Sinsay

Mango, 449,90 kn

Mango

Mango, 349,90 kn

Mango

Copy link
Powered by Social Snap