Pretraga

I druga županija mijenja mjeru za škole u idućem tjednu, učenici na novom modelu nastave

A- A+

Primorsko-goranska županija jedna je od onih u kojoj su svi srednjoškolci, osim maturanata, ovog tjedna na online nastavi. Ta odluka mijenja se sljedećeg tjedna.

foto: pexels

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, potpisao je novu odluku o modelima nastave u školama te županije. Svi učenici srednjih škola koji su ovoga tjedna bili na online nastavi od ponedjeljka prelaze na nastavu uživo, odnosno model A.

S druge strane, i ova će županija slijediti preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja, pa će maturanti PGŽ posljednja dva dana, 24. i 25. svibnja biti na online nastavi. Izuzetak su maturanti kod kojih se moraju provesti provjere znanja. Podsjetimo, oni su do sada, kao i svi osnovnoškolci, nastavu pohađali uživo.

Uz Primorsko-goransku županiju, na online nastavi su ovoga tjedna i srednjoškolci Šibensko-kninske te Istarske županije. U Istarskoj je još prošloga tjedna najavljeno da se srednjoškolci u klupe vraćaju 24. svibnja, a Šibensko-kninska županija istu je odluku donijela jučer. I ondje će maturanti posljednja dva dana nastavu imati online.

I druga županija mijenja mjeru za škole u idućem tjednu, učenici na novom modelu nastave
Share via
Copy link
Powered by Social Snap