Pretraga

INA otvorila Natječaj Najmentor/ica: Nominiraj i ti svog profesora ili profesoricu

A- A+

INA industrija nafte pokrenula je šesti po redu natječaj NajMentor/ica u sklopu kojeg studenti imaju priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Izdvojeni članak

MOL Grupa studenticama daje stipendiju od 5.000 eura, priliku za zaposlenje i staž

Mentore je moguće nominirati u područjima Matematike, Fizike i Kemije, a pozvani da se uključe u natječaj putem nominacija svojih profesora su studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti.

Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija uručiti će se plaketa i novčana nagrada, dok će student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojiti tablet. INA je ovaj projekt pokrenula s ciljem naglašavanja važnosti mentorskog rada u odgoju mladih talenata, a dosadašnji natječaji postignuli su veoma dobar odaziv među studentima.

INA poziva studente da svoje nominacije podnesu do 25. studenog putem Ininog online obrasca, a dodatne informacije o projektu pronađite ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap