Pretraga

Iskoristite nadolazeće praznike za besplatne radionice robotike i razvoja igara

A- A+

Četvrtu godinu zaredom Visoko učilište Algebra organizira besplatne zimske radionice za maturante i srednjoškolce na kojima se učenici mogu upoznati s nekim od najatraktivnijih tema današnjice, a time ujedno na vrijeme mogu saznati je li dizajn i razvoj računalnih igara, programiranje robota, osmišljavanje i vođenje digitalnih kampanja ili borba protiv cyber kriminalaca, njihova buduća karijera. 

Foto: PR

Izdvojeni članak

Algebra pokreće besplatna savjetovanja o maturi i upisima na fakultete

Besplatne praktične radionice na temu digitalnog marketinga, cyber sigurnosti tj. etičkog hakiranja i mrežnih tehnologija, razvoja računalnih igara te robotike i programiranja održat će se u periodu između 2. i 5. siječnja 2017. u Zagrebu, a držati će ih ponajbolji hrvatski stručnjaci za pojedine teme. Takav tip radionica predstavljaja odličnu priliku da polaznici na jednom mjestu čuju i nauče sve ono najvažnije iz specifičnih digitalnih područja.  

– Uspjeh dosadašnjih radionica održanih tijekom školskih praznika, na kojima je ukupno sudjelovalo više od 400 učenika, kao i mnogih sličnih događanja koja smo organizirali pokazuje da učenici srednjih škola traže mjesto na kojem bi se mogli što ranije upoznati s ovim temama, nadopuniti znanja koja su stekli tijekom škole i, povrh svega, početi razmišljati o tome vide li svoju buduću karijeru možda upravo u digitalnom svijetu, koji svaki dan napreduje ogromnim koracima, kazao je dekan Algebre Mislav Balković. 

Budući da je broj mjesta ograničen, prijave za besplatne radionice otvorene u do 21. prosinca te se obavljaju online putem. 

Prije početka novih radionica u videu možete pogledati kako je to izgledalo prethodnih godina.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap