Pretraga

Stigao raspored online nastave za petak, 3. travnja: Provjerite koje predmete imate

A- A+

Petak će biti posljednji dan trećeg tjedna nastave na daljinu, ujedno i dan kada ćemo saznati na koji će se način provoditi ocjenjivanje učenika. Ocjenjivanje učenika započinje nakon Uskrsa, dok bi, prema uputi Ministarstva, sljedeći tjedan trebao biti tjedan ponavljanja gradiva. Objavljen je raspored online nastave za petak, 3. travnja.

Foto: Ivan Božić/srednja.hr

Osim u virtualnim učionicama koje su pokrenuli njihovi nastavnici, učenici nastavu mogu slušati putem HRT3, RTL2 i Sportske televizije te na YouTube kanalu Škola za život.MZO će isporučivati osnovni raspored sati za cijelu Hrvatsku za sve nastavnike koji nemaju spremna online predavanja. Ako nastavnik ima gotova svoja predavanja, njegovi učenici ne moraju pratiti sadržaj koji je isporučio MZO, nego predmetni nastavnik u virtualnom razredu isporučuje svoje nastavne sadržaje i aktivnosti za učenike.

Raspored za petak, 3. travnja nalazi se u .pdf dokumentima, a ako vam nisu vidljivi potrebno je osvježiti stranicu.

Razredna nastava, Treći program HRT-a

1. razred – počinje u 8.00 sati (repriza od 14.00 sati)
2. razred – počinje u 9.00 sati (repriza od 15.00 sati)
3. razred – počinje u 10.00 sati (repriza od 16.00 sati)
4. razred – počinje u 11.00 sati (repriza od 17.00 sati)

Predmetna nastava OŠ (5. – 8. razred), YouTube kanal Škola za život

Download [2.47 MB]

Srednja škola (1. – 4. razred), YouTube kanal Škola za životZa dodatan zanimljiv i koristan sadržaj pretplatite se na naš YouTube kanal. U suradnji s NCVVO-om pokrenuli smo seriju podcasta na temu državne mature pod nazivom ‘U centru mature’, pa posebno koristan sadržaj na našem YouTubeu očekuje maturante i oni koji će to postati.

U suradnji sa studentima psihologije s FIlozofskog predstavljamo vam serijal “kako si?” u kojemu ćemo razgovarati o psihičkom zdravlju.

Stigao raspored online nastave za petak, 3. travnja: Provjerite koje predmete imate
Share via
Copy link
Powered by Social Snap