Pretraga

Zagrebačka županija odlučila koji su razredi sljedeći tjedan u školama, a koji online

A- A+

Nižu se odluke županijskih stožera kojima se trenutni modeli nastave u školama produljuju do kraja sljedećeg tjedna. Dosadašnja organizacija nastave u školama kojima je osnivač Zagrebačka županija do kraja travnja ostaje ista.

Foto: Katerina Holmes; Pexels

Zagrebačka županija među onima je koje su odlučile produljiti trenutni model nastave te će ona i sljedeći tjedan biti organizirana kao i ovaj.

– Tako će u tjednu od 26. do 30. travnja i dalje učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola te učenici završnih razreda srednjih škola nastavu pohađati uživo (model A), dok će učenici ostalih razreda srednjih škola nastavu pohađati na daljinu (model C). Praktična nastava i vježbe u srednjoškolskim ustanovama u istom vremenskom razdoblju odvijat će se uživo (model A), priopćeno je iz Zagrebačke županije.

Odluka o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija dostupna je na linku.

– Također, preporuča se gradovima Samoboru, Zaprešiću, Velikoj Gorici i Vrbovcu koji su osnivači osnovnih škola na svojem području, da nastavu organiziraju sukladno županijskoj odluci, poručili su iz Zagrebačke županije.

Izdvojeni članak

Poznato kako će sljedeći tjedan izgledati nastava u školama u Zagrebu

Napominju i kako grad Zagreb nije dio Zagrebačke županije. Gradovi Zagrebačke županije su Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić, a popis 25 općina je dostupan ovdje.

Više županija odlučilo je produljiti trenutne modele nastave, a odluku je donio i Grad Zagreb. Ondje su na nastavi uživo svi učenici, osim srednjoškolaca od 1. do 3 razreda.

Copy link
Powered by Social Snap