Pretraga

DJ svaki dan do ponoći, pivo i fritule: Kreće Advent u jednom od najvećih studentskih kapusa u Hrvatskoj

A- A+

U gradovima diljem Hrvatske, pa tako i u Splitu, već su krenule manifestacije povodom Adventa. Svoj mali Advent imat će i studenti splitskog Kampusa, gdje od 6. studenog ispred Studentskog doma ‘Dr. Franjo Tuđman’ kreće prava božićna čarolija.

Advent na Kampusu u Splitu: foto: Facebook; Studentski Centar Split

Mnoštvo svjećica na božićnim drvcima i adventskim kućicama ispred Studentskog doma ‘Dr. Franjo Tuđman’ zasjat će u srijedu 6. prosinca čime na blagdan sv. Nikole kreće svečani početak adventskih događanja na Kampusu u Splitu. Na otvorenju u 20 sati studente će zabavljati grupa Barbary, a Advent na Kampusu trajat će do 20. prosinca.

Izdvojeni članak
ZET tramvaj

ZET za blagdane uvodi besplatan prijevoz: Provjerite kojim se danima možete voziti bez karte

– Svakog dana, pod grijaćim lampama, zagarantirana je zabava od 16 do 24 sata, uz odlične DJ-e, fine Coca Cola napitke, pivo i ukusne fritule. Srijedom će posjetitelji moći uživati u nastupima uživo studentskih bendova Veritas aeterna, Extender i Loops, poručuju iz splitskog Studentskog centra.

Napomenimo i ovom prilikom kako se dan prije početka manifestacije Avent, u utorak, 5. prosinca od 9 do 21 sat, u velikoj menzi na Kampusu održava velika ‘Humanitarna božićna fritulijada’. Članovi udruge studenata farmacije i medicinske biokemije (CPSA) su odlučili da ove godine sva prikupljena sredstva od prodaje idu Centru za rehabilitaciju ‘Samaritanac’ iz Splita, koji je specijalizirana ustanova osnovana za pružanje usluga skrbi izvan vlastite obitelji nepokretnim osobama s izraženijim stupnjem fizičke i psihičke retardacije.

– Na štandu ćete moći kupiti fritule, kolače, sapune koje su izrađivali studenti, proizvode Galenskog-laboratorija Splitsko-dalmatinske županije, ručne radove štićenika Centra ‘Samaritanac’ i fotografije koje ćemo izrađivati na licu mjesta za uspomenu. Sve naravno po simboličnoj cijeni, poručuju iz SC-a.