Pretraga

Izašle konačne rang liste za studentske domove u Zagrebu: Provjerite koliko sada iznosi bodovni prag

A- A+

Studentski centar u Zagrebu ovih je dana objavio konačne rang liste za smještaj u studentskim domovima. Bodovni prag sada je 1.452 boda. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u dobiveni studentski dom trebaju useliti do 30. rujna, isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu.

studentski dom cvjetno naselje zagreb

Studentski dom Cvjetno naselje Zagreb | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar (SC) u Zagrebu objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj u tamošnjim studentskim domovima. Bodovni prag sada je 1.452 boda, a pravo na smještaj ukupno je ostvarilo 6.880 studenata. Bez studentskog doma ove je godine ostalo točno 3.300 studenata.

Studenti detaljno bodovanje mogu provjeriti putem svojih web profila. Studenti koji su dobili studentski dom trebaju useliti do 30. rujna, s time da za useljenje trebaju potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu.

Izdvojeni članak
kupoprodaja domova

Pričali smo sa studentima koji prodaju i kupuju mjesta u domovima: ‘Triba imat muda zbog kontrola’

– Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, napomenuli su iz zagrebačkog SC-a.

U nastavku možete vidjeti konačne rezultate smještaja za dom u Zagrebu. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap