Pretraga

Na Online sajmu stipendija doznajte programe studija i stipendiranja

A- A+

Prvi puta ove godine izlagači Sajma stipendija i visokog obrazovanja predstavit će online svoje programe studija i stipendiranja kroz interaktivna virtualna predavanja (webinare) od 28. listopada do 7. studenog ove godine. Omogućeno je interaktivno virtualno predstavljanje studijskih programa, stipendija, studentskih kredita, tečajeva stranih jezika, programa cjeloživotnog učenja i usavršavanja, ali i popratnih usluga za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Od ove godine možete dobiti pregled stipendija i programa studiranja iz udobnosti vlastitog doma, jer izlagači Sajma stipendija i visokog obrazovanja od jučer do 7. studenog ove godine kroz interaktivna virtualna predavanja (webinare) na portalu www.stipendije.info predstavljaju svoje programe studija i stipendiranja.

Izdvojeni članak

Doznajte do kad su otvoreni natječaji za studentske stipendije

Više od 20 izlagača iz osam zemalja

Više od 20 izlagača iz osam zemalja u desetak dana predstavit će mogućnosti studiranja i stipendiranja studija u Austriji, Estoniji, Hrvatskoj, Japanu, Mađarskoj, SAD-u, Švicarskoj i UK. Usredotočit će se i na šire teme poput financijske potpore za diplomski i poslijediplomski studij u Americi, upisa na prestižne diplomske programe u području poslovnog upravljanja (MBA), kao i na studiranje u Londonu. Na online predavanjima možete saznati sve o potpunim stipendijama za studij u Japanu te na Central European Universityju u Budimpešti, ali i dobiti uvid u mogućnosti studiranja na više od pedeset sveučilišta Europske unije putem organizacije Dream Foundation.

Izdvojeni članak

Najveći Sajam stipendija do sad: Studenti po nikad boljim uvjetima do više tisuća stipendija u inozemstvu

Sudjeluju i prestižna sveučilišta

Kao dodatak nedavno održanom Sajmu u Zagrebu i Rijeci, četiri američka sveučilišta predstavit će se posjetiteljima isključivo putem online predavanja, a u njima će sudjelovati visoko rangirana sveučilišta poput Sveučilišta Vanderbilt te Sveučilišta King’s College London.

Online predavanja nude jednostavan i besplatan pristup posjetiteljima iz cijele Hrvatske, što donosi veliku prednost za mnoge studente, budući da on imaju priliku izravno od predstavnika inozemnih sveučilišta, diplomatskih predstavništava i zaklada saznati informacije o upisu i financijskoj potpori za studij u Hrvatskoj i vani. Studenti istim tim ljudima mogu postavljati pitanja, na koje će oni odgovarati.

Raspored online predavanja (webinara)

www.stipendije.info

Kako biste sudjelovali na predavanjima na kojima želite, u vrijeme naznačeno na rasporedu posjetite pristupni link pojedinog webinara i ulogirajte se kao sudionik na način da jednostavno upišete svoje ime pod opcijom Enter as Guest i kliknete Enter Room. Pristupni linkovi nalaze se niže na stranici Stipendije.info.

Na Online sajmu stipendija doznajte programe studija i stipendiranja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap