Pretraga

Studentski centar se našalio za prvi april: Nisu očekivali ovakvu reakciju

A- A+

Prvi dan u mjesecu travnju je već tradicionalno dan zadužen za neslane šale. Iako je prvi april (aprilili) već dobro poznata stvar, nerijetko se dogodi da šale budu toliko uvjerljive, pa da ljudi zaista povjeruju. Slična situacija se dogodila i ove godine, kada je Studentski centar u Splitu odlučio našaliti se sa svojim studentima.

tanjur iz menze

Hrana u menzi na Agronomskom i Šumarskom fakultetu
Foto: Srednja.hr | Ana Šoda

SC Split je do sada već postao poznat po tome što stalno rade nešto za svoje studente, o čemu redovito i obavještavaju na svojim profilima na društvenim mrežama. Stoga, kada su 1. travnja objavili da će se u ponudi Restorana Kampus pronaći i jela ‘ispo’peke’, zapravo uopće ne iznenađuje što su studenti povjerovali.

U objavi tako piše kako će se od ponedjeljka do četvrtka posluživati teleća i janjeća peka, a petkom peka od hobotnice. Vikendom se pak nije trebala služiti, zbog smanjenog obujma posla u restoranu. Minimalna narudžba je bila za četiri osobe, a bilo je potrebno najaviti se minimalno tri sata prije dolaska u menzu. I sve to po cijeni normalnog menija, za samo 6,50 kn. Mnogi su prepoznali šalu, ali isto tako je bilo jako puno onih koji nisu.

Izdvojeni članak

SC Split uveo novu opciju za učenike i studente koji nisu uspjeli pronaći odgovarajući posao

Ubrzo je uslijedila tako i nova objava SC-a, u kojoj su objasnili da je ipak u pitanju bila prvoaprilska šala, ali i da sada već ozbiljno razmišljaju o uvođenju peke u studentsku prehranu.

– Upite za peku od hobe smo primali na sve načine, od sms-ova, inboxa i komentara pa do telefonskih poziva, upita na blagajni i medijskog pisanja. Bilo ih je toliko da čak ozbiljno razmišljamo o uvođenju peke u studentsku prehranu. Znamo da ste navikli na naša iznenađenja, ali ipak nismo toliko dobri. Nadamo se da se ne ljutite. Iskupit ćemo se obećavamo, piše SC.

Studentski centar se našalio za prvi april: Nisu očekivali ovakvu reakciju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap