Jedno hrvatsko sveučilište organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Prijave ispita državne mature su završene i već u svibnju piše se prvi dio ispita iz Hrvatskog jezika. Preko 67% učenika planira na pripreme, pokazalo je to nedavno istraživanje, a mnogi su s učenjem i nekim oblikom priprema već započeli. Besplatne pripreme za maturante organizira Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

foto|srednja.hr

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli za maturante je organiziralo besplatne pripreme za državnu maturu iz četiri predmeta – Hrvatskog jezika, Matematike, Engleskog i Talijanskog jezika na obje razine.

Preko 3.400 čitatelja odgovorilo na pitanje planira li ići na pripreme za državnu maturu

– Pripreme će se održavati u dva ciklusa. Prvi ciklus održava se 28. veljače 2020. s ciljem da se maturanti upoznaju s konceptom i ispitima, te drugi ciklus koji će se održavati u svibnju i lipnju. Pripreme se odvijaju u Puli, a broj polaznika je ograničen stoga vas molimo da se prijavite za sudjelovanje putem poveznice, poručuju sa Sveučilišta u Puli.

Nakon što se kandidati prijave, mailom će dobiti potvrdu za sudjelovanje. Drugi ciklus priprema je u svibnju i lipnju, a točne rasporede priprema možete pronaći na ovom linku. Pripreme će se održati u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković’.

– U ugodnom ozračju sa super profesorima i opuštenoj atmosferi, pripremite se za ispite državne mature i ostvarite odlične rezultate. Za sva pitanja pišite nam na matura@unipu.hr ili potražite više informacija na stranicama Sveučilišta. Radujemo se vašem sudjelovanju, poručili su s pulskog Sveučilišta.


Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite i na našoj Facebook stranici Maturanti 2020. te u grupi Maturanti 2019./2020. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Zadatke s prošle državne mature riješite u našem sustavu za učenje kvizovi.srednja.hr.

Odgovori