Pretraga

Potpuno drugačije pripreme za maturu: Učionica je u tvojoj sobi, a kolege na istoj razini znanja

A- A+

Oduvijek smo bili oduševljeni načinom podučavanja u zapadnim zemljama, posebice u Americi. Već gotovo dva desetljeća njihovim učenicima i studentima online dvosmjerna komunikacija i podučavanje predstavlja nešto sasvim uobičajeno. Vođeni svjetskim primjerima tim entuzijasta koji se već 15 godina bavi obrazovanjem i novim tehnologijama u Hrvatskoj osmislio je e-škola platformu.

Izrađen po uzoru na sustav obrazovanja u Americi, način podučavanja kroz e-platformu je zapravo vrlo jednostavan i user friendly, a svim korisnicima je omogućena dvosmjerna komunikacija u stvarnom vremenu. Polaznici koji se pripremaju za ispite državne mature mogu komunicirati s profesorima na moderniziran i njima blizak način – preko online chata!

Maturanti se dijele na virtualne razrede prema predznanju te sve prate iz udobnosti svog doma, a moguće je izabrati i klasične pripreme – u učionici. Ono što je bitno naglasiti je da svi polaznici prolaze apsolutno iste pripreme bez obzira koju opciju odabrali, online ili u učionici. Velika prednost ovog oblika učenja je dostupnost snimke priprema koju, u slučaju da ste spriječeni prisustvovati, imate mogućnost naknadno pregledati te tako spriječiti zaostatke za kolegama iz svog virtualnog razreda.

Virtualni razred s pravim učenicima

U Hrvatskoj se tek zadnjih nekoliko godina budi svijest o prednostima online učenja i poučavanja, a upravo e-škola je omogućila maturantima na području cijele Hrvatske da izaberu način na koji se žele pripremati za ispite državne mature. Hoće li to biti tradicionalni pristup u učionici ili onaj moderniziran, u njihovom virtualnom razredu, odlučuju sami. Pripreme su sada dostupne svuda, a jednostavnim klikom miša maturanti iz najudaljenijih lokacija mogu sve pratiti bez napornih putovanja.

Današnje generacije maturanata odrasle su u vrijeme korištenja moderne tehnologije i online učenja te im ovaj oblik priprema za ispite državne mature nudi niz prednosti kao što su individualan pristup učenju, učenje u poznatom i ugodnom okruženju, ušteda troška prijevoza i vremena…

Još jedna od prednosti je što su materijali za učenje i vježbe odmah dostupni za preuzimanje!

Prijavi se za prvi ciklus priprema

Kako bi se maturanti pripremili bez stresa ispitima državne mature, otvorene su prijave u prvi ciklus koji u e-školi započinje 23. studenog 2019. godine.

Više o tome možete saznati na ovoj poveznici.

Na Instagramu drzavna.matura možete sudjelovati u giveawayju i osvojiti pripreme iz čak dva predmeta po izboru! Sretno!

View this post on Instagram

[POKLANJAMO PRIPREME ZA MATURU] Svakodnevno pratimo i dajemo vam najsvježije informacije o maturi, a sada smo vam odlučili i nešto pokloniti! Zajedno s @eskola.hr vam poklanjamo dvije pripreme za maturu za dva predmeta po vašem izboru! Ali, to nisu obične pripreme i nećete morati otići na klasične pripreme – one će doći vama! Naime, ove pripreme održavaju se u Zagrebu, ali ih je moguće streamati u stvarnom vremenu i pregledavati u prva 24 sata! Stoga, ako želiš dobiti besplatne online pripreme za dva predmeta po tvom izboru moraš: 1. Lajkati @drzavna.matura 2. Lajkati @eskola.hr 3. Označiti barem tri prijatelja kojima trebaju pripreme za maturu Dva dobitnika odabiremo slučajnim odabirom preko random.org, a proglasit ćemo ih 22. studenog! Više o ovim potpuno drugačijim pripremama možeš saznati na linku u opisu profila! www.e-skola.hr

A post shared by Državna matura (@drzavna.matura) on

Share via
Copy link
Powered by Social Snap