Boras posjetio Milanovića: Opet se pohvalio s 350 godina Sveučilišta

Rektor Damir Boras na Pantovčaku je obišao predsjednika Zorana Milanovića. Izaslanstvo Sveučilišta u Zagrebu Milanoviću je predstavilo planove da ono postane lider u neposrednom okruženju, a pohvalili su se i s 350. obljetnicom koju su proslavili još prošle godine.

foto: Ured Predsjednika

– Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je izaslanstvo Sveučilišta u Zagrebu, obznanili su iz Ureda Predsjednika.

U izaslanstvu su bili rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, voditelj Ureda za pravne poslove Sveučilišta u Zagrebu Ivica Šušak i savjetnik rektora za EU i međunarodne projekte Daniel Mondekar.

Predstavili strategiju

Iz Ureda Predsjednika kažu kako je Boras Milanoviću predstavio planove za razvoj Sveučilišta.

Nakon poštanskih markica, Sveučilište dobilo i kovanice od 25 kuna: Evo kako možete do njih

– Rektor Boras i njegovi suradnici upoznali su Predsjednika Republike s aktivnostima i položajem Sveučilišta u Zagrebu te mu predstavili strategiju razvoja Sveučilišta u Zagrebu koje, kako je rečeno na sastanku, želi biti jako istraživačko sveučilište i lider u neposrednom okruženju.

Sa Sveučilišta su iskoristili priliku da se predsjedniku pohvale s obilježavanjem svoje 350. obljetnice, koja je bila prošle akademske godine.

– Interes je Sveučilišta u Zagrebu, koje je lani proslavilo 350 godina svoga rada, kreiranje modernog demokratskog i multikulturalnog društva, poruka je izaslanstva Sveučilišta, priopćili su s Pantovčaka.

Odgovori