Pretraga

Neslana šala: Lažna dojava ispraznila tri splitska fakulteta i nekoliko škola

A- A+

Lažna dojava o bombi jutros oko 10 sati uznemirila je više stotina i učenika u Tesinoj ulici u Splitu. Brza reakcija policije otklonila je sumnje te su se školarci i fakultetlije vratile u klupe. Snage sigurnosti još uvijek tragaju za ‘šaljivdžijom’.

Ivan Klindić/www.ivanklindic.info

U splitskoj Teslinoj ulici današnje jutro bilo je sve samo ne obično. Dojava o bombi negdje oko 10 sati uznemirila je mnoštvo osnovaca, gimnazijalaca i studenata koji pohađaju obrazovne ustanove u toj ulici. Srećom, protueksplozivnim pregledom potvrđeno je da se radi o lažnoj uzbuni, potvrdili su u PU splitsko – dalmatinskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Strka oko lažne dojave nije dugo trajala pa se više stotina učenika Osnovne škole Spinut i nekoliko gimnazija već oko 11 sati vratili svojim obvezama. Evakuirani su također i Kemijsko-tehnološki, Filozofski i Prirodoslovno – matematički fakultet koji imaju sjedište u istoj ulici.

Izdvojeni članak

Bomba eksplodirala u centru Zagreba

– Nije bilo panike, no nije nam bilo svejedno zbog dojave.U školi je bilo oko 700 učenika naše škole. Izgubili smo jedan školski sat, al najvažnije je da je bila lažna uzbuna, rekla je Ivanka Kovačević, ravnateljica Druge gimnazija, za Slobodnu Dalmaciju.

Policijska istraga u ovom slučaju se nastavlja jer nije poznato tko je došao na ovako uznemirujuću ideju.

Neslana šala: Lažna dojava ispraznila tri splitska fakulteta i nekoliko škola
Share via
Copy link
Powered by Social Snap