Pretraga

Postavi pitanje o Euru 2020 i dokaži da imaš najveće znanje o nogometu

A- A+

Detalj o Euru 2020 promaknuo je svima osim tebi? Vjeruješ u svoja predviđanja jer ih temeljiš na poznavanju nogometa, ali nitko ti ne vjeruje? Svoje istančano poznavanje nogometa sada možeš jednostavno dokazati, a imat ćeš i statistiku da te podupre. Uđi u grupu Eura 2020 u sustavu kvizovi.srednja.hr, postavljaj pitanja o prvenstvu, prati kako drugi korisnici odgovaraju i pripremi se za nastup Hrvatske protiv Češke!

euroznalac

Jesi li ti EuroZnalac koji može postaviti najzanimljivija pitanja o Europskom nogometnom prvenstvu 2020? | Foto: srednja.hr

Tko je EuroZnalac? To je najveći nogometni fan koji ne samo da odlično poznaje ovaj sport, nego zna postaviti i najzanimljivija pitanja kojima zabavlja svoje prijatelje. Svoje znanje rado dijeli s drugima, ali baš kao njegovi ili njeni najdraži igrači, EuroZnalac je kompetitivan i uživa kada je najbolji.

Pravo vrijeme da EuroZnalci zablistaju je sad. Uđi u grupu Eura 2020 i zaigraj igru na sustavu kvizovi.srednja.hr! Postavljaj pitanja o Euru 2020 i odgovaraj na pitanja drugih korisnika te se tako pripremi za utakmicu koju svi nestrpljivo iščekuju. Svoja pitanja obavezno postavi u temu Nogomet, podtemu Euro 2020 te i provjeri možeš li se popeti na vrh ljestvice poznavatelja nogometa.

Izdvojeni članak
euroznalac

Traži se EuroZnalac: Postavi pitanje na koje ni najveći fanovi Eura neće znati odgovoriti

Neki su se iskusni znalci već uključili – pokušaj odgovoriti na njihova pitanja u nastavku.

Sudjeluj u potrazi za najvećim EuroZnalcem. Postavljaj vlastita pitanja u temi Nogomet, podtemi Euro 2020 te uđi u grupu Eura 2020 u sustavu kvizovi.srednja.hr i odgovori na najviše pitanja točno kako bi pokazao da si najveći fan prvenstva!

euroznalac
Share via
Copy link
Powered by Social Snap