Pretraga

Učenici XVI. gimnazije organiziraju humanitarni koncert koji garantira odličnu zabavu

A- A+

Učenici XVI. gimnazije u Zagrebu organiziraju humanitarni koncert pod nazivom ‘Another heart calls’ koji se održava 25. ožujka u Vintage Industrial Baru s početkom u 20 sati. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica učenici će donirat djeci slabijeg imovnog stanja XVI. gimnazije i djeci na onkologiji u Klaićevoj bolnici. Cijena ulaznica je 20 kuna u pretprodaji te 30 kuna na dan koncerta, a nastupaju Proleter, Goatfish, Exit i Mr. Albino te Fraktura Mozga kao headliner.

Zagrebačka XVI. gimnazija organizira humanitarni koncert u Vintage Industrial Baru 25. ožujka s početkom u 20 sati. Učenici spomenute škole za humaniratni događaj pod nazivom ‘Another heart calls‘ dovode Proleter, Goatfish, Exit i Mr. Albino te Frakturu Mozga kao headliner koncerta.

– Svi u organizaciji koncerta volontiraju, a dio novca koji skupimo ide u školski fond za učenike slabijeg imovnog statusa te dio doniramo udruzi Ljubav na djelu koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti i svakodnevno radi na poboljšanju uvjeta na dječjoj onkologiji u Klaićevoj bolnici, napisala nam je organizatorica Iva Zokić. Uz Ivu, u organizaciji je i Petar Koružnjak.

Ovo nije prvi humanitarni koncert koji organiziraju učenici XVI. gimnazije u Zagrebu, a već smo pratili Spika ‘N’ ZIKA koncert od kada su od 200-tinjak ulaznica prikupljeni novac donirali S.O.S Dječjem selu Lekenik.

Stoga svi željni dobre zabave te humanitarno raspoloženi, dođite 25. ožujka u Vintage Industrial Bar te simboličnom svotom pomozite onima kojima je najpotrebnije.

Učenici XVI. gimnazije organiziraju humanitarni koncert koji garantira odličnu zabavu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap