Pretraga

Brucošice i brucoši pitaju: Što nudi elektrotehnika?

A- A+

Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) organizira panel raspravu na kojoj će bivši studenti FER-a, danas cijenjeni stručnjaci u svome području, s brucošima podijeliti svoja iskustva tijekom studiranja, odgovoriti na pitanja zašto su odabrali smjer elektrotehnike odnosno informacijske tehnologije, kakvo je stanje u industriji i što sve inženjer nakon diplome može raditi.

Panelica će okupiti zvučna imena tehnološkog sektora poput Mladena Pejkovića (Atlantic Grupa), koji će nastupiti u ulozi moderatora, te paneliste Rebeccu Grancarić (SICK), Branimira Lozu (DEKOD TELEKOM), Edu Pekarića (Rimac Technology), Mineu Skok (Energetski institut Hrvoje Požar), Edvina Šafranka (Montelektro), Hrvoja Šamiju (Visage Technologies) i Ivana Uremovića (Hrvatski Telekom).

Studij Elektrotehnika i informacijska tehnologija nudi vrlo široko područje u kojem se mladi ljudi kasnije mogu usko specijalizirati za granu koja ih zanima. Kako bi studentima pomogao u donošenju važne odluke na kraju prve godine studija, Fakultet organizira panel raspravu koja će ih potaknuti da razmisle što žele raditi nakon studija i u kojem se smjeru žele razvijati.

Panel rasprava ”Brucošice i brucoši pitaju: Što nudi elektrotehnika?” održat će se u srijedu, 22. ožujka 2023. godine, u 12:15 sati, u dvorani D1.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap