Pretraga

Najgore make-up kombinacije

A- A+

Niste sigurni koje sjenilo upariti s kojim ružem? Savjeti o šminjkanju su dostupni na svakom koraku, bilo da se nalaze u časopisima, u kozmetičkim trgovinama ili  u trgovačkim centrima. Donosim vam tri najgore make-up kombinacije koje nikome ne stoje te se nikako se ne bi smjele upotrebljavati.

Dobijete li savjet kako bi na vašem licu idealno izgledale crvene usne i plavo sjenilo, znajte da vam taj netko ne želi pomoći. Na internetskoj stranici Ecosalon.com objavljeni su brojni make-up gafovi, a ovdje pogledajte tri najgore kombinacije koje nikako ne biste smjeli spojiti na svom licu.

Plava sjenilo i crveni ruž

Kombinacija plave i crvene boje dobro zvuči u teoriji, ali na licu ne funkcionira kako biste očekivali. Plavo sjenilo je jedno vrijeme bilo jako popularno, ali u kombinaciji s crvenim ružem definitivno ne izgleda obećavajuće. Sad znate, ako dobijete ovakav modni savjet, kako ga ni za živu glavu ne biste smjeli realizirati.

Crni eyeliner i bezbojne usne

Jedna od najlošijih make-up kombinacija ikada je crni eyeliner i bezbojne usne. Mnoge djevojke pogriješe jer ova kombinacija vrlo rijetko izgleda prihvatljivo. Najčešće uzrokuje efekt preistaknutih očiju, dok ostatak lica i usne izgledaju blijedo i beživotno.

Bolja kombinacija je pažljivo nanesen eyeliner, koji suptilno naglašava oči, s tamnijim ili žarko crvenim usnama.

Sjenilo i ruž u istoj nijansi

Posljednja, ali ne i manje loša, pogreška je ista nijansa sjenila i ruža. Nema pretjeranog kompliciranja, jednostavno ne postoji kombinacija dvije iste boje koja od vas neće napraviti neku vrstu klauna. Bilo da se radi o svijetlim ili tamnim nijansama, zaboravite na istobojne kombinacije jer ćete uzalud potrošiti vrijeme i trud oko ‘uljepšavanja’.

Najgore make-up kombinacije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap