Pretraga

Naš YouTube kanal upravo je prešao 3 milijuna pregleda, a mi pripremamo nešto posebno!

A- A+

Upravo smo prešli 3 milijuna pregleda na našem YouTube kanalu. Velika je to brojka za portal koji svoj glavni fokus stavlja na pisano novinarstvo, ali ubrzo bi se i to moglo promijeniti. Do tada, zavirite s nama u arhivu našeg YouTube kanala jer smo tamo pronašli svašta!

Pretplati se na naš YouTube kanal!

Naš YouTube kanal upravo je zabilježio 3 milijuna pregleda svih videa. Od raznih reportaža, intervjua s poznatim i/ili uspješnim osobama do video anketa, u proteklih osam godina nakupio se veliki broj različitog i vrlo zanimljivog sadržaja.

Iskoristit ćemo ovo kao malu najavu za naše buduće poduhvate na YouTube kanalu – uskoro možete očekivati zanimljiv i zabavan sadržaj. Ne možemo (ili ne želimo) vam još uvijek otkriti o čemu se točno radi, ali najbolje što možete napraviti je pretplatiti se na naš kanal i budno očekivati novi video! Objavit ćemo ga uskoro!

Do tad, prisjetimo se najboljih/najgledanijih/najzanimljivijih videa koje možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Najgledaniji video na našem YouTube kanalu je video Novinar Pixsella završio u fontani na norijadi u Zagrebu koji ima skoro milijun pregleda. Iako je prošlo više od pet godina od ovog događaja, još uvijek ovaj video ne možemo pogledati, a da se ne naježimo. Ovaj video generacijama maturanata koji dolaze svakako treba biti opomena da nikako ne smiju gurati fotoreportere i novinare u fontane!

Drugi najgledaniji video, ali video s najviše komentara na našem YouTube kanalu je video anketa Što se sluša?. Zašto ima najviše komentara? Procijenite sami! I pokušajte ne ostaviti komentar!

Treći najgledaniji video na našem YouTube kanalu je intervju s Hiljsonom i Gocom iz Kuku$a. Ugostili smo ih na našim Ravnicama, a ako još niste čuli koliko zgibova mogu napraviti, ne znamo što čekate!

Četvrti najgledaniji je video Quiz: What European students know about Croatia u kojemu smo studente iz cijele Europe koji su došli na Europske sveučilišne igre 2015. pitali što znaju o Hrvatskoj. Pogledajte koliko je njihovo (ne)znanje!

I peti najgledaniji video na našem YouTube kanalu je snimka s norijade 2015. u Zagrebu kada su maturanti doživjeli potpuni delirij zbog pjesme Dinamo je volim. U komentarima je netko napisao da se naježio kad je ovo pogledao. Pogledajte video da vidite hoćete se i vi naježiti!

Da se odmaknemo od najgledanijih videa, pronašli smo i neke skroz zanimljive. Na primjer, pronašli smo danas poznatog trepera Radu Ulicu iz sastava High5 kako predstavlja svoj tadašnji faks – Ekonomski fakultet u Zagrebu. Što je rekao, kako je izgledao prije nego je bio poznat i zašto bi preporučio Ekonomiju, pogledajte sami!

Još jedan video koji je vrijedan spomena je video Ilije Srpka koji je održao govor na dodjeli Oskara znanja. U svom govoru Ilija Srpak je kritizirao hrvatski obrazovni sustav, a zbog toga zaradio ovacije pune dvorane Ekonomskog fakulteta. Nije trebalo dugo da taj video postane viralan, a Ilija zbog toga postane istaknuta figura mladih 2018. godine.

Također, jedan od zanimljivijih videa na našem YouTube kanalu je svakako i snimka kada su studenti Filozofskog i Hrvatskih studija izviždali rektora Borasa tijekom njegovog govora na Danu Filozofskog fakulteta 2017. godine. Taj video jednostavno morate pogledati!

Sada kad smo vas podsjetili na najbolje s našeg kanala, ne preostaje vam ništa nego pretplatiti se! Uskoro će vam biti drago što ste to učinili!

Naš YouTube kanal upravo je prešao 3 milijuna pregleda, a mi pripremamo nešto posebno!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap