Pretraga

Poveži se sa svojim prijateljima i preko ove nove platforme

A- A+

Novo doba donijelo nam je i novu vrstu međusobnih odnosa – onih online. Osim što možda poznaješ nekoga iz, na primjer, škole i možda imaš njegov broj mobitela, to poznanstvo vrijedit će tek i kada se ostvari u virtualnom svijetu! Društvene mreže produljile su i produbile naše odnose s drugim ljudima, a od sada se sa svojim prijateljima i poznanicima možeš povezati i preko još jedne platforme – kvizovi.srednja.hr

kvizovi.srednja.hr

Sustav kvizovi.srednja.hr puno je više od kvizova. To je online platforma za interaktivno učenje preko kojeg možeš lako provjeravati svoje znanje, ali i širiti svoje znanje na druge. Zapravo, sada se već radi i o maloj društvenoj mreži gdje je glavna vrijednost koja se prenosi – znanje!

Tako se i ti možeš ulogirati u sustav i stvoriti svoj profil, a potom se povezati sa svojim prijateljima iz stvarnog života. Prilikom prijave potrebno je upisati svoju osnovnu i srednju školu te fakultet, odnosno sve institucije u kojima si se dosad školovao/la. Na taj način samom sustavu pomažeš da vrednuje tko i kakvi učenici iz kojih dijelova Hrvatske i iz kojih škola najviše znaju.

Također, nakon što upišeš tražene podatke, preko ove poveznice možeš saznati koji tvoji poznanici se još nalaze u sustavu. Do sada sustav koristi preko 23.000 korisnika, a među njima je sigurno netko iz tvoje osnovne, srednje ili s faksa, s kojim se možeš povezati i na ovaj način.

No, osim toga, na taj način možeš otkriti svoj rang u odnosu na druge korisnike koji dolaze iz istog mjesta kao ti, koji su pohađali istu osnovnu ili srednju kao ti ili koji su išli na isti faks kao ti. A tako se onda možeš i povezati s njima te ih početi pratiti unutar sustava.

Kako to izgleda, možeš vidjeti na primjeru Markovog profila.

Ova platforma, kako smo već spomenuli, služi za razmjenu znanja i to kroz formu kviz pitanja. Sva pitanja su podijeljena u teme s pripadajućim podtemama, a svi korisnici osim što mogu odgovarati, mogu i dodavati pitanja. Nakon svakog odgovora na pitanje sustav izračunava ocjenu vašeg znanja u odnosu na druge korisnike, a na svojem profilu uvijek možete vidjeti koju ocjenu imate (od 1 do 10) te kako stojite u odnosu na svoje vršnjake, sugrađane i kolege u školi ili na fakultetu.

Ulogirajte se i otkrijte jedan potpuno novi svijet! Možete započeti s ovim pitanjem:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap