Pretraga

Zbogom napornim profilima: Instagram uveo veliku novost u aplikaciju, evo kako do nje

A- A+

U posljednju verziju aplikacije Instagram je uveo opciju koja bi mnogima mogla biti korisna. Naime, od sada u posebnom odjeljku možete vidjeti koji vam se Instagram profili najviše pojavljuju na naslovnici, a s kojima najmanje komunicirate.

foto: pixabay

Ako ste ažurirali svoju Instagram aplikaciju, od danas bi vam trebala biti dostupna nova značajka na toj društvenoj mreži.

Izdvojeni članak

Jeste li se ‘upecali’? Dva trenda na Instagramu već su neko vrijeme jako popularna

Nakon što otvorite karticu koja prikazuje osobe koje pratite, pojavit će vam se još dvije mogućnosti – možete vidjeti listu ljudi s kojima imate najmanje interakcija i s kojima najmanje komunicirate te drugu, listu osoba čije vam se objave najviše prikazuju u novostima.

– Cilj Instagrama je približiti vas ljudima do kojih vam je stalo, ali isto tako znamo da se kroz vrijeme vaši interesi i odnosi mogu mijenjati. Možda ste diplomirali, preselili se u drugi grad ili ste zaokupljeni novim interesima i želite pronaći novu zajednicu – mi vam želimo olakšati upravljanje profilima koje pratite na Instagramu, poručuju iz kompanije.

Ove značajke mogle bi biti korisne onima kojima je dosadilo stalno na naslovnici gledati objave istih profila,  budući da unutar njih možete otpratiti profil, ili jednostavno ‘kliknuti’ na profil čija vam se objava prečesto pojavljuje na naslovnici te ograničiti taj korisnički račun.

Screeenshot: Instagram/srednja.hr

Share via
Copy link
Powered by Social Snap