Nikad ne bismo pogodili tko je ovaj prvašić: Poznati hrvatski glumac fotografijom se prisjetio svojeg prvog tjedna škole

Jedan je od najpoznatijih domaćih glumaca, a proslavio se brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima. Baš nedavno je Janko Popović Volarić osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu na Pulskom filmskom festivalu, a ovih dana prisjetio se svojih prvih dana školovanja.

U prvom tjednu nove nastavne godine, Janko Popović Volarić na svom se Instagramu prisjetio sebe kao prvašića. Složit ćete se, teško ga je za prepoznati.

Nedavno smo se prisjetili legendarne Dadilje, a evo kako danas izgleda njen televizijski suprug, Mr. Sheffield

– Tražio sam neke svoje fotke za interview u Modroj lasti i naletio na ovu. Moj prvi tjedan osnovne škole. Tada sam bio skoro plav, napisao je uz fotografiju.

Janko Popović Volarić prve je ekranske uloge ostvario 2006., a glumio je te godine u seriji Balkan Inc. i filmu U tišini. Od 2006. izgradio je zavidnu glumačku karijeru, a nedavno je posljednji film u kojemu je glumio, Comic Sans, osvojio šest Zlatnih Arena. Jedna od njih otišla je i u ruke Popovića Volarića, ona za najbolju mušku ulogu.

Završio je srednju grafičku školu u Zagrebu (danas Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju), te je neko vrijeme i radio u toj struci. Nakon srednje škole planirao je upisati Odsjek snimanja na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, ali je u dvadesetima na Akademiji ipak upisao glumu.

Janko Popović Volarić; screenshot: YouTube (Ledo)

Odgovori