Pretraga

Ministarstvo pokrenulo pozivni centar: Poznato kako do informacija o povratku u školu

A- A+

Koliko je ministru Radovanu Fuchsu važno da se učenici vrate u školu, pokazuje i nova e-mail adresa putem koje će dionici sustava moći tražiti informacije o organiziranju nastave – [email protected]. Od srijede rade i telefonski brojevi na kojim se također mogu dobiti informacije o povratku u školu.

call centar, ilustracija: Petr Macháček za Unsplash

ilustracija: Petr Macháček za Unsplash

Od srijede je, s ciljem pružanja infrormacija o povratku u školu, otvoren kontaktni centar Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Izdvojeni članak
radovan fuchs, u pozadini učionica

Fuchs otkrio da bi se najesen mogao nadoknađivati dio nastave i da će se mijenjati pravilnik o maturi

– Svakog radnog dana, od 8-17 h na tri telefonske linije, bit će osigurana podrška vezano uz primjenu Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021., objavili su na stranicama Ministarstva.

Informacije namijenjene ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju te razrednoj nastavi ravnatelji i ostali dionici sustava mogu dobiti na broju 01/4594 181.

Dileme oko uputa za  nastavu od 5.-8. razreda dobit će ako nazovu 01/4594 182, a za upute oko srednjih škola i učeničkih domova tu je broj 01/4594 183.

Iz Ministarstva napominju kako se upiti mogu poslati i e-mailom, na za to otvorenu adresu: [email protected].

Podsjetimo, kako su u ponedjeljak rekli u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, ako će postojati uvjeti da se drže razmaka od 1,5 metara za više razrede osnovnih i 2 metra za učenike srednjih škola, hrvatski učenici neće morati nositi maske u razredu. Dakle, ili razmak ili maske.

Predstavljanje uputa pogledajte u videu na našem YouTube kanalu:

SUDJELUJTE U ANKETI:

 

Copy link
Powered by Social Snap