Pretraga

Ekonomski se oprostio od preminule profesorice: ‘Zahvalni smo na svemu što smo imali priliku naučiti’

A- A+

Ekonomski fakultet u Zagrebu oprostio se od Mire Marušić, preminule profesorice emerite, istaknuvši da su zahvalni na svemu što su od nje imali prilike naučiti.

https://www.facebook.com/EkonomskifakultetZagreb/posts/4823490457670718

Ekonomski fakultet u Zagrebu, najveći faks u državi, oprostio se od preminule profesorice. Profesorica emerita Mira Marušić preminula je 17. listopada ove godine, a sahranjena je, po svojoj želji, tiho u krugu obitelji. Kolege su se porukom na društvenim mrežama oprostili od nje.

– Dugogodišnjim domaćim i međunardonim pedagoškim, znanstvenim i stručnim radom u svojstvu članice Katedre za marketing iznimno je pridonijela kvaliteti rada i reputaciji Ekonomskog fakulteta. Professor emerita Marušić bila je jedna od prvih sveučilišnih nastavnika koji su uvodili marketing kao suvremenu akademsku disciplinu u curriculum studija ekonomije i poslovne ekonomije. Svoje je bogato znanje prenosila generacijama studenata, magistranata i i
doktoranada u zemlji i svijetu. Zahvalni za sve što smo od professor emerita Mire Marušić imali priliku naučiti, opraštamo se od nje uz brojna nezaboravna sjećanja, stoji u njihovoj objavi.

svijeća lampion
Share via
Copy link
Powered by Social Snap