Pretraga

Još jedno sveučilište otvorilo treći rok upisa na fakultete: Prazno ostalo 586 mjesta

A- A+

I ljetni i jesenski rok upisa na fakultete su završeni, a već smo pisali kako će novo, Sveučilište u Slavonskom Brodu provoditi i treći upisni rok. Treći rok upisa na fakultete otvoren je i na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, na kojemu je slobodno još 586 mjesta.

Nicole Honeywill, Unsplash

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ovih je dana objavilo Natječaj za upis studenata u 1. godinu sveučilišnih preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih i stručnih studija u akademskoj 2020./2021. godini u trećem upisnom roku.

Izdvojeni članak

Novo sveučilište traži nove studente: Otvorili treći upisni rok

Prijave se donose osobno u Ured za studente i obrazovne programe, Preradovićeva 1, 52100 Pula ili šalju elektroničkom poštom na adresu [email protected]. Kandidati koji se žele upisati u ovom roku mogu to učiniti do 13. listopada 2020.

Kako su poručili sa Sveučilišta, razredbeni postupak za upis provodi se u trećem upisnom roku za one studijske programe na kojima je ostalo slobodnih mjesta nakon završenih upisa u jesenskom upisnom roku.

Ukupno je slobodno ostalo 586 mjesta. Od onih s većim brojem mjesta na Fakultetu ekonomije i turizma ‘dr. M. Mirković’ prazno je 188, na Filozofskom 145, a na Odjelu za tehničke studije ostalo je 100 mjesta.

Dva fakulteta provodit će i prijemne.

– Dodatne provjere (intervju) na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti obavit će se 14. listopada 2020. i to u 9.00 sati (Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni Učiteljski studij i izvanredni preddiplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje), a u 10.00 sati (integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni Učiteljski studiji na talijanskom jeziku i preddiplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje na talijanskom jeziku). Dodatne provjere i intervjui na Muzičkoj akademiji u Puli obavit će se 14. listopada 2020. i to u 8.00 sati, stoji u tekstu natječaja.

Tekst natječaja i broj slobodnih mjesta po sastavnicama možete vidjeti u dokumentu ispod. Napomena: ako vam natječaj nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [478.73 KB]

Copy link
Powered by Social Snap