Pretraga

Provjerite koje će zagrebačke menze biti dežurne za nadolazeće blagdane

Božićni i novogodišnji blagdani, osim što školarcima i studentima predstavljaju vrijeme odmora, uzorkuju promjene u radnom vremenu brojnih institucija i tvrtki. Studentski centar u nadolazećem razdoblju također će raditi po izmijenjenom rasporedu. Uz neradni Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu, Student servis je objavio kojim će danima raditi skraćeno, a provjerite koje će zagrebačke menze biti dežurne.

Foto: Srednja.hr

Ove godine Božić, Sveti Stjepan i Nova godina po običaju su neradni te će istim danima svoja vrata zaključati i Student servis pri zagrebačkom SC-u. No, izuzev 25. i 26. prosinca te 1. siječnja, Servis će uvesti i još neke izmjene u radnom vremenu, a ni sve zagrebačke menze neće raditi po uobičajenom rasporedu.

Skraćeno radno vrijeme Student servisa

– U srijedu 24. prosinca (Badnjak) i u srijedu 31. prosinca (Stara godina) Student servis radi skraćeno od 7:00 do 13:00 sati. U petak 2. siječnja i u ponedjeljak . siječnja 2015. Student servis će raditi od 8:00 do 16:00 sati, objavili su iz Servisa na web stranicama SCZG-a.

Stoga, ako trebate podignuti ili donijeti ugovor radi isplate te bilo koju drugu uslugu Servisa, obratite pažnju na navedene datume.

[INFOGRAFIKA] Lokacije na kojima se zagrebački studenti najsretnije hrane

Dežurne zagrebačke menze

Studentski restorani SC-a u Zagrebu prestaju raditi u utorak 23. prosinca, izuzev menze na Veterinarskom fakultetu koja već sutra 19. prosinca zatvara svoja vrata.

Dežurne menze za nadolazeće blagdane od 24. do 31. prosinca je restoran u SD Stjepan Radić, a od 2. do 7. siječnja 2015. dežurstvo preuzima restoran u SD Cvjetno naselje.

Restorani, koji se nalaze na nekom od fakulteta, svoje radno vrijeme prilagodit će sastavnicama Sveučilišta na kojima se nalaze. A od 7. siječnja svi restorani SC-a u Zagrebu počinju raditi uobičajeno.

Treba napomenuti kako zagrebačke menze u sklopu Studentskog centra na Savskoj 25 neće raditi 25. i 26. prosinca te 1. siječnja.

Provjerite koje će zagrebačke menze biti dežurne za nadolazeće blagdane
Share via
Copy link
Powered by Social Snap