Pretraga

Umjesto na svetu misu, studenti Građevine moraju na upise

A- A+

Upisi na diplomske studije na Građevinskom fakultetu u Zagrebu obavljat će se u nedjelju. Prvi dan mjeseca listopada ove godine, studenti koji su ostvarili pravo upisa stajat će u redovima na tom fakultetu i čekati da im referada otvori vrata.

Građevinski fakultet / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Nedjelja je najčudniji dan za upise na diplomski studij. Ali baš su tako odlučili na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Dan kada bi se mnogi opustili i uživali u obiteljskoj atmosferi, studenti građevine zamijenit će posjetom fakultetu.

Upisi se obavljaju prema rasporedu na rang listi, pa tako oni koji se upišu među prvima još i stignu otići na jutarnju misu pa na ručak.  Ne bi bilo lijepo zaboraviti i tete u referadi koje će cijelo nedjeljno jutro provesti na poslu, brižno upisujući 180 studenata diplomskog studija građevine.

Prema rasporedu od 9 do 10.30 sati, upisivat će se studenti od rednog broja 1 do 90 na ljestvici.  Nakon njih upisuje se ostalih 90 studenata. Bude li uistinu sve po planu, pa se upisivanje ne produži do popodnevnih sati, možda svi ipak stignu na ručak.

Ova će nedjelja svakako biti malo neobičnija od ostalih.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap