Pretraga

Preminula studentica Kineziološkog: ‘Bog sebi bira najljepše anđele’

A- A+

Nakon kratke i teške bolesti, u nedjelju je preminula Ema Groznica, 19-godišnja studentica Kineziološkog fakulteta i igračica RK Trešnjevka. Iz kluba kažu kako bog sebi bira najljepše anđele. Emin rodni Ilok proglasio je Dan žalosti.

Preminula Ema Groznica | foto: Privatni album

– U dubokoj boli i žalosti javljamo kako je jučer nakon kratke i teške bolesti preminula naša igračica, suigračica i prijateljica Ema Groznica. Bog sebi bira najljepše anđele, poručili su iz Rukometnog kluba Trešnjevka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rk Trešnjevka Zagreb (@rk_tresnjevkazg)

Njihova igračica, inače studentica Kineziološkog fakulteta, 19-godišnja Ema Groznica preminula je u subotu. Rodbina i prijatelji od Eme će se oprostiti u utorak u 17 sati na gradskom groblju u njezinom rodnom Iloku.

U Iloku dan žalosti

Grad Ilok današnji je dan, zbog Emine smrti, proglasio danom žalosti.

– Ema je bila uzorna učenica, sportašica, vjernica i građanka. Volonterskim radom uključivala se u sva događanja, zajedno sa svojim sestrama, koja je organizirao Grad Ilok. Izražavamo iskrenu sućut obitelji Groznica i svima koji su ožalošćeni iznenadnom smrti drage nam Eme, poručili su iz Grada.

Toliko je voljela rukomet, da je svakodnevno putovala od Iloka do Broda

Od 19-godišnje Eme oprostio se i Ženski rukometni klub Brod, za koji je rukometašica također igrala. Za Emu kažu kako je bila uvijek nasmijana i vesela, a otkrili su i koliku je žrtvu podnosila za sport koji je toliko voljela.

– Putujući svaki vikend iz Iloka za Slavonski Brod pokazivala je koliko je bila velika i snažna njezina ljubav prema rukometu.  Prerano si nas napustila! Zaigrat ćemo ponovno na nekom boljem mjestu!  Počivaj u miru, anđele! Zauvijek ćeš ostati dio naše ekipe! Virus, volimo te, zaključili su.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap