Pretraga

Tragičan kraj potrage za studenticom iz Dubrovnika: Beživotno tijelo pronađeno u provaliji

A- A+

Katarina Butrica (25), rodom iz Dubrovnika, bila je na putu prema Mostaru u kojem studira. Roditeljima se nije javljala, nakon čega je prijavljen njen nestanak. Slučaj je imao tragičan epilog – automobil s njenim beživotnim tijelom pronađen je u provaliji.

foto: pixabay

Kako piše portal 24sata.hr, Katarina Butrica (25) u subotu je krenula iz Dubrovnika prema Mostaru, gdje je studirala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Nakon što se nije javljala na mobitel, obitelj je prvo pomislila da je studentica nestala, te su nestanak prijavili policiji i alarmirali su dubrovačke medije da pomognu u potrazi. Posljednji put viđena je nakon kod prelaska graničnog prijelaza Čepikuće.

Izdvojeni članak

U nekoliko dana preminulo četvero mladih u prometnim nesrećama, HNS se oprašta od svojih nogometaša

No, potraga je imala tragičan kraj. Kako su priopćili iz Saveza gorskih službi spašavanja BiH, jučer ujutro je na području PU Trebinje pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo studentice iz Dubrovnika.

– Na poziv Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Dubrovnik pripadnici gorskih službi spašavanja iz Bosne i Hercegovine uključili su se jutros u potragu za nestalom K.B. iz Dubrovnika. Gorski spašavatelji iz HGSS Čapljina odmah su izašli na teren i slijedom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno-Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe. U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo. Akcija evakuacije tijela iz provalije koju su pripadnici gorskih službi spašavanja izveli uz pomoć vatrogasaca iz Trebinja, Ravnog i Stoca završena je u 16 sati, priopćili su iz GSS-a BiH.