Pretraga

Studentima s auta skidali registracijske pločice: ‘Krivi smo jer nismo iz Zagreba’

A- A+

Zagrebački policajci u petak ujutro dobili su dojavu da netko skida registracijske pločice s automobila parkiranih kraj Studentskog doma Stjepan Radić. Priveli su nekoliko osoba, a, kako doznajemo, pronašli su i neke od  pločica. Naš sugovornik tvrdi kako se radi o nasilju prema njemu i kolegama koji nisu iz Zagreba, jer je grupa privedenih skidala sve osim zagrebačkih registracija.

policijski auto

foto: David Mandić / bauštela.hr

Zanima me kako se uopće može stati na kraj maltretiranju studenata koji nisu iz Zagreba, a pogotovo onih koji su iz Dalmacije?, pita se student koji stanuje na zagrebačkoj Savi.

Kraj Studentskog doma Stjepan Radić, kako kaže naš sugovornik, netko je noćas, odnosno jutros, poskidao tablice s 15-ak automobila. Zanimljivo, tablice su skinute samo s automobila koje nisu imali zagrebačke registracijske oznake, po čemu student zaključuje da se radi o nasilju prema “dotepencima”.

– Mi, “dotepenci”, dežurni smo krivci za sve loše što se dogodi u Zagrebu, a Zagrepčani bi mogli početi s odgojem svoje djece, jer ovo ne bi trebala biti slika glavnoga grada. Koliko incidenata se još mora dogoditi, koliko momaka mora biti pretučeno jer su iz Dalmacije da bi netko reagirao na ovakvo nasilje?, zaključuje s pitanjima.

Iz Policijske uprave zagrebačke, zbog trajanja kriminalističkog istraživanja, nisu nam mogli dati puno informacija. Otkrili su nam samo da su dojavu dobili oko 3.50 te da su uhitili nekoliko osoba. Kako neslužbeno doznajemo, policija je uspjela pronaći neke od ukradenih pločica.

Studentima s auta skidali registracijske pločice: ‘Krivi smo jer nismo iz Zagreba’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap