Pretraga

Celebrity trener otkrio jednostavnu ‘mudrost’ za mršavljenje

A- A+

Celebrity trener Bob Harper, čovjek koji je mnoge pretile ljude proveo kroz svoj strogi režim tjelovježbe, otkrio je što je naučio iz tog iskustva-dijeta pobjeđuje tjelovježbu, i to svaki put.

Mnogi misle kako će smršavjeti ukoliko budu više vježbali. Ipak, prema poznatom treneru Bobu Harperu, koji se susreo s mnogo pretilih ljudi, tjelovježba će rjeđe skinuti kile, nego što će to učiniti smanjenje unosa hrane u organizam, piše Business Insider.

Jedite manje

Kako biste smršavjeli, jednostavni trebate jesti manje. Ne kažemo da ne trebate vježbati, no sve ono što pojedete neće nestati samo time to ste vježbali, koliko god se trudili. -Sve je u prehrani. Prije sam vjerovao da se sve što pojedete može pobijediti vježbanjem, no to jednostavno ne ide tako, rekao je Harper. On se proslavio pomažući ljudi koji su čak 45 kilograma ili više preteški, a objavio je i knjigu ‘Skinny Rules’, koja donosi savjete za smanjivanje težine.

Izdvojeni članak

Dijeta tri sata: Nije bitno što, nego kada jedete

Vježbanje brže sagorijeva masti

Vježbanje je bitno, budući da zbog njega srce radi brže i u tom slučaju ćete sagorijeti masti. No ukoliko nastavite s istim režimom prehrane, nećete postići cilj koji želite. Dijeta je glavni faktor koji smanjuje težinu, dok je tjelovježba ono što sprečava istu da se vrati, te ubrzava trošenje masti i kalorija.