Pretraga

Nakon dvije godine Selena više nije najpraćenija osoba na Instagramu: Rekorder je sada jedan sportaš

A- A+

Još 2016. Selena Gomez zasjela je na tron kraljice Instagrama, kada je na toj mreži postala najpraćenija osoba. No, ovih dana krunu predaje jednom sportašu koji ju je po broju pratitelja uspio preteći.

Screenshot: YouTube

Selena Gomez nedavno je obznanila kako nije preveliki ljubitelj društvenih mreža, iako je na jednoj od najpopularnijih – Instagramu – dvije godine držala rekord po broju pratitelja. U rujnu je tako najavila kako će uzeti predah od ‘online života’, kojeg smatra nerealnim.

– Brojke nisu bitne. Ništa od ovoga nije bitno. Nije me briga koliko pratitelja imam. Suludo je koliko ljudi je opsjednuto time. Ono, ohladite, kazala je u rujnu, a krajem tog mjeseca ondje je posljednji puta objavila fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/?taken-by=selenagomez

Neaktivnost na Instagramu uzela je svoj danak pa od ponedjeljka mlada pjevačica, a po prvi puta nakon 2016., više nije najpraćenija osoba na Instagramu. Njeno mjesto zauzeo je nogometaš Christiano Ronaldo, koji ju je dugo pratio u stopu. U ovom trenutku Ronaldo ima 144.503.456 pratitelja, dok ih Gomez broji 125.124 manje.

Screenshot: Instagram

Na trećem mjestu po broju pratitelja i dalje nalazi se pjevačica Ariana Grande, a odmah iza nje je starleta Kim Kardashian. Među deset najpraćenijih osoba na Instagramu smjestio se još samo jedan sportaš – Brazilac Neymar sa svojih 104.720.227 sljedbenika.

Inače, najpraćeniji korisnički račun na Instagramu ne pripada osobi, već samoj kompaniji Instagram, koju slijedi vrtoglavih 260.296.646 osoba.

https://www.instagram.com/p/Bph0QN0ld2Q/?taken-by=cristiano

Nakon dvije godine Selena više nije najpraćenija osoba na Instagramu: Rekorder je sada jedan sportaš
Share via
Copy link
Powered by Social Snap