Pretraga

Napravite svoj animirani avatar: TikTok predstavio odgovor na Bitmoji i Memoji

A- A+

Ako vam je fora Bitmoji ili Memoji, onda će vam se nova značajka na TikToku jako svidjeti. Naime, korisnici te društvene mreže mogu izraditi svoje avatare te ih koristiti u snimanju videa.

tiktok

Foto: Unsplash

TikTok je uveo značajku koja omogućuje korisnicima da se pretvore u animirani avatar, slično kao što to već radi Apple sa svojim Memojijem i Snapchat s Bitmojijem.

Značajka je vrlo jednostavna za korištenje, a može joj se pristupiti iz kamere u aplikaciji uz ostale efekte koje nudi TikTok. Da biste napravili svoj animirani avatar, potrebno je otvoriti aplikaciju, uključiti prednju kameru, kliknuti na efekte i u tražilicu upisati ‘TikTok avatars’.

Tada će se, naime, otvoriti izbornik s već napravljenim avatarima koje možete odabrati. Međutim, ako želite baš svoj, potrebno je kliknuti na ‘new’ i uložiti malo vremena za izradu. Na avataru je moguće izmijeniti oblik lica, boju kože, frizuru i dodati dodatke poput naočala ili ogrlica.

Kako prenosi The Verge, TikTok kaže da želi ovu značajku učiniti što je moguće inkluzivnijom i da će ju nastaviti poboljšavati. Riječ je, podsjetimo, o opciji o kojoj se počelo govoriti još početkom ove godine.

Screenshot: TikTok

tiktok
Share via
Copy link
Powered by Social Snap