Pretraga

I ovaj tehnički faks iz Zagreba nastavu će provoditi hibridno, pozivaju studente da uzmu smještaj

A- A+

Fakultet strojarstva i brodogradnje, zagrebački FSB, nastavu će u nadolazećem semestru provoditi u hibridnom modelu. Tu su odluku donijeli u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom, a studente koji nisu iz Zagreba pozvali su da dođu u grad te uzmu smještaj.

Foto: Unsplash; thisisengineering

Nastava za sve studente preddiplomskih i diplomskih studija na FSB-u započet će redovno 28. rujna. Nešto drugačije nego prethodne godine jer će, zbog specifične epidemiološke situacije, nastava biti hibridna. To znači da će Fakultet, baš kao i mnogi drugi, organizirati predavanja dijelom uživo, a dijelom online.

– Raspored nastave bit će objavljen u drugoj polovici rujna. S obzirom na predviđeni način održavanja nastave, smatramo da je najbolje da studenti koji žive izvan Zagreba dođu u Zagreb, u domove ili iznajmljene stanove, da se drže preporuka i da dolaze u prostore Fakulteta onda kada će se nastava provoditi u predavaonicama i laboratorijima, stoji u kratkoj objavi FSB-a.

Uvodno predavanje za brucoše održat će se u petak 25. rujna. O tome na koji će se način izvesti, ističu s Fakulteta, studenti će biti obaviješteni u drugoj polovici rujna.

Copy link
Powered by Social Snap