Pretraga

Provjerite jeste li na listi: Poznata imena dobitnika studentskih stipendija od 10.800 kuna koje dodjeljuje Sveučilište u Osijeku

A- A+

Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku objavilo je rezultate natječaja za studentske stipendije zaključenog još u siječnju. Uz stipendije od 10.800 kuna koje se dodjeljuju kroz tri kategorije, dodijeljene su i potpore za sufinanciranje školarine.

Foto: Srednja.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u ovoj akademskoj godini dodjeljuje objavilo je rezultate natječaja za stipendije i potpore redovitim studentima preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija na znanstveno-nastavnim i umjetničko-nastavnim sastavnicama Sveučilišta. Stipendije se dodjeljuju u sljedećim kategorijama:

Izdvojeni članak

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu u 2019./2020.: Pogledajte koji su uvjeti

A.) Stipendije za izvrsnost
B.) Stipendije studentima aktivnim sportašima
C.) Stipendije studentima u stanju socijalne potrebe
D.) Potpore studentima u stanju socijalne potrebe

Ukupan iznos stipendije za kategorije A, B i C je 10.800,00 kn, odnosno 900,00 kn mjesečno, kroz jednu akademsku godinu. Studentu-korisniku potpore pod D isplatit će se iznos od 50%, odnosno 100% školarine u svrhu plaćanja školarine jednokratno.

– Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju trebaju dostaviti podatke o žiro račununajkasnije do 9. travnja 2020. godine  poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek ili elektroničkim putem skenirano na adresu stipendije@unios.hr. Obrazac možete preuzeti na linku. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek, najkasnije do 17. travnja 2020. godine. Izjavu o odricanju možete preuzeti na linku, poručuju sa Sveučilišta u Osijeku.

Popis dobitnika nalazi se u nastavku, dok ostali su sudionici natječaja poslali nepotpunu dokumentaciju ili ne zadovoljavaju uvjete natječaja. Napomena: ako vam .pdf dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Provjerite jeste li na listi: Poznata imena dobitnika studentskih stipendija od 10.800 kuna koje dodjeljuje Sveučilište u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap