Pretraga

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu u 2019./2020.: Pogledajte koji su uvjeti

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija u 2019./2020. godini. Dodjeljuje 500 stipendija u četiri kategorije, a ukupni iznos stipendije je 10.000 kuna.

Foto: srednja.hr

Senat Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj je jučerašnjoj sjednici donio Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. godinu 2019./2020.

Prijave na natječaj započinju 19. veljače i traju do 11. ožujka 2020., a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć elektroničkoga identiteta (AAI).

Izdvojeni članak
stipendije

Poznata imena najboljih studenata koji dobivaju 8.000 kuna: Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Rijeci

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije: 350 stipendija za izvrsnost dodjeljuje se studentima koji se nalaze u top 10% najuspješnijih na studijskom programu za koji se prijavljuju; 40 stipendija bit će dodijeljeno studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike; 10 stipendija uspješnim studentima sportašima te 100 stipendija studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Ukupni iznos stipendije za svaku od kategorija je 10.000 kuna.

– Molimo studente da pažljivo pročitaju tekst natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji). Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta. Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od tri dana od dana objave privremene rang-liste na mrežnoj stranici Sveučilišta podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr, poručuju sa Sveučilišta.

Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva (za D kategoriju) možete preuzeti ovdje, a tekst natječaja i kriterije prijave možete pročitati u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije dostupan, potrebno je osvježiti stranicu ili kliknuti na poveznicu.

Download [415.38 KB]

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu u 2019./2020.: Pogledajte koji su uvjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap