Pretraga

[FOTOGALERIJA] U sklopu Veterinarskog fakulteta otvorena Klinika za zarazne bolesti

A- A+

Na Sveučilištu u Zagrebu otvorena je Klinika za zarazne bolesti s izolacijskom jedinicom Veterinarskog fakulteta. Novoopremljena Klinika prostire se na 800 kvadratnih metara, a zahvaljujući najnovijim uređajima u njoj će se izvoditi praktični dio nastave kao i liječenje zaraženih životinja. 

Foto: Facebook

Izdvojeni članak

Profesor Veterine predstavio projekt uspješne proizvodnje hrvatske ekološke janjetinu

Organizacijski, prostorno te uz pomoć najnovije opreme Klinika za zarazne bolesti s izolacijskom jedinicom Veterinarskog fakulteta omogućit će kvalitetnu provedbu nastave na integriranom diplomskom i poslijediplomskim studijima, a vlasnicima životinja osigurati vrhunsku uslugu u području imunoprofilakse, dijagnostike i liječenja zaraznih bolesti životinja. 

Otvorenju nove Klinike nazočili su brojni uzvanici, a gostima se obratio i dekan Veterinarskog fakulteta Tomislav Dobrinić koji je istaknuo važnost Klinike ne samo za studente i njihovu izobrazbu u buduće doktore, već i za sve oboljele životinje koje će se liječiti u njoj. 

– Osim većih mogućnosti i boljih uvjeta rada za zaposlenike, nova klinika pruža dodatnu vrijednost studentima, pacijentima te njihovim vlasnicima. Zgrada je vrlo vrijedna i važna investicija u kvalitetu rada i pružanju usluga te ukupnu vrijednost zagrebačkoga Veterinarskog fakulteta, istaknuo je dekan Dobrinić. 

[FOTOGALERIJA] U sklopu Veterinarskog fakulteta otvorena Klinika za zarazne bolesti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap