Pretraga

L’Oreal organizira studentsko natjecanje u kojem najbolji dobiva 10.000 eura

A- A+

L’Oreal će i ove godine održati međunarodno studentsko natjecanje L’Oréal Brandstorm. Radi se o projektu pokrenutom davne 1993. godine, koji pronalazi i privlači inovativne talentirane mlade ljude, koji je u tijeku svog trajanja okupio preko 95 tisuća studenata. U prvoj fazi natjecanja grupe studenata iz cijelog svijeta prijavljuju se na nacionalno Brandstorm natjecanje u svojim zemljama, a pobjednički timovi iz svih zemalja dobivaju rijetku priliku predstaviti svoj rad na internacionalnom natjecanju u Parizu, odmjerivši tako kreativne snage sa svojim kolegama iz cijelog svijeta. Najbolji tim osvaja 10.000 eura.

Brandstorm 2016.

Ove, 2017. godine Brandstormov izazov postaje L’Oreal Paris Men Expert, linija kozmetike za muškarce, a u skladu s misijom samog brenda- omogućiti bolju njegu i odgovoriti na složene potrebe muške kože – misija je studenata unaprijediti mušku njegu inovacijom koja će promijeniti njihove životne navike.

Izdvojeni članak

Koliko poznaješ Hrvatski sabor: Prijavi se na kviz i saznaj!

– S ciljem da privuče što veći broj mladih inovatora iz različitih područja, L’Oréal Brandstorm je za ovu godinu pripremio dva izazova: brand izazov za studente ekonomije, marketinga, komunikacija i srodnih područja te tehnološki izazov za sve buduće inženjere, odnosno studente fakulteta tehničkih znanosti. Ovaj iskorak omogućuje studentima različitih smjerova tehničkih fakulteta da se natječu i dobiju priliku predstaviti svoje ideje, vještine i kreativnost, kažu iz L’Oreala. 

Uz novčanu nagradu u iznosu od 10.000 eura za pobjednički tim u brend izazovu i za pobjednički tim u tehnološkom izazovu, studentski rad koji pokaže najveći društveno-odgovorni (CSR) potencijal osvojit će CSR trofej, odnosno nagradu od 5.000 eura. 

Sudjelovati u ovogodišnjem natjecanju mogu svi studenti bez obzira na to pohađaju li jedno od partnerskih sveučilišta, a prijaviti se mogu i ako nisu članovi već stvorenog tima. Studenti se mogu prijaviti kao pojedinci i naknadno pronaći svoj tim online. Timovi se mogu sastojati od studenata preddiplomskih i diplomskih studija, mogu biti s različitih sveučilišnih kampusa te se mogu prijaviti na oba izazova.

2017. godine Brandstormov izazov postaje L’Oreal Paris Men Expert

Ključni datumi natjecanja:

 • 9. siječnja 2017. – objava zadatka 

• 20. veljače 2017. – rok za prijavu na natjecanje 

 • 7. ožujka 2017. – rok za predaju projektne ideje 

 • 13. ožujka 2017. – objava finalista koji će sudjelovati na nacionalnom natjecanju (Hrvatska i Srbija) 

• 11. travnja 2017. – nacionalno natjecanje (Hrvatska i Srbija) 

• 17. svibnja 2017. – regionalno natjecanje (16 europskih zemalja) 

• 15. lipnja 2017. – svjetsko finale/sajam inovacija u Parizu

Na natjecanje se možete prijaviti putem ove poveznice.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap