Pretraga

Ponovno dojave o bombama u najmanje 75 škola u Srbiji: Policija je neke i evakuirala

A- A+

Danas je u najmanje 75 škola diljem Srbije stigla dojava o postavljenim bombama. Ovo se događa već treći put u zadnja dva tjedna, a skoro mjesec dana nakon što je učenik počinio masovno ubojstvo u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. Policija je evakuirala zgrade nekih škola, a roditeljima čija djeca imaju nastavu poslijepodne javili su da ih ne dovode u školu dok ne provjere je li zgrada sigurna.

policijska rotirka i stolci u školskoj učionici

Foto: Unsplash

Treći put u dva tjedna u više škola u Srbiji, za sada najmanje njih 75, stigla je dojavama o postavljenim bombama, javlja Telegraf.rs. Kako im je potvrdila policija, učenici iz nekih škola su evakuirani te traje pregled zgrada.

– Postoje više dojava u bombama u školama u Beogradu, ali i širom Srbije. Policija je na terenu, rekli su kratko iz MUP-a Telegrafu.

Izdvojeni članak
učionica sa školskim klupama i pločom s istaknutom policijskom rotirkom

Zbog dojava o bombama u više od 100 beogradskih škola odgođena nastava: Bile su lažne

Ovog puta ne radi se samo o školama u Beogradu i okolici, već su dojave stigle i u školama u Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Gornjem Milanovcu, Apatinu, Kruševcu, Novom Sadu i Subotici, prenosi Blic.rs. Dojave su stigle tijekom jutra pa su neke škole već i pregledane te je utvrđeno da je bila riječ o lažnim dojavama.

Podsjetimo, 17. svibnja došlo je više od 100 dojava o bombama u školama u Beogradu i bližoj okolici, a kako piše Telegraf.rs 23. svibnja došlo je do nekoliko dojava u Novom Sadu. Na kraju se ispostavilo kako su sve bile lažne, ali policija nije objavila je li otkrila tko ih je poslao.

Copy link
Powered by Social Snap