Pretraga

Tražili ste, a mi smo vas poslušali: Uveli smo mogućnost mjesečne pretplate

Nedavno smo uveli pretplatu, ali nismo se odlučili za klasični model pretplate koji čitateljima ograničava pristup nakon određenog broj pročitanih članaka. Umjesto toga, svojim pretplatnicima smo ponudili dodatne mogućnosti u obliku tri razreda godišnje pretplate. Osluškujući preferencije naše zajednice, sada smo uveli i mogućnost mjesečnog plaćanja.

Portal srednja.hr je nedavno, nakon gotovo 11 godina djelovanja, svojim čitateljima ponudio digitalnu pretplatu. Pri tome, željeli smo medijskom tržištu pružiti nešto novo. Portal smo specijaliziran za obrazovanje i dio naše publike uvijek su učenici i studenti koji od nas doznaju pouzdane informacije o svojem obrazovanju. Imajući njih na umu, nismo se odlučili za model pretplate koji će čitateljima uskratiti pristup portalu nakon nekoliko pročitanih članaka. Umjesto toga, pretplatnicima nudimo dodatne mogućnosti koje smo osmislili s ciljem da im dodatno olakšamo praćenje obrazovnog sektora.

Uobzir smo uzeli potrebe svojih čitatelja, u prvom redu učenika i studenata, ali i obrazovnih stručnjaka poput roditelja, razrednika, ravnatelja, ispitnih koordinatora, ali i tvrtki koje djeluju u obrazovnom sektoru. Osmislili smo tri razine pretplate. A razred namijenjen je učenicima, studentima i umirovljenicima te je u njegovu cijenu uračunat popust. B razred namijenjen je fizičkim osobama, dok je C razred namijenjen institucijama te tvrtkama.

Postanite naš pretplatnik na mjesec dana

Neovisno o tome koji razred odaberete, dobit ćete pravo na primanje tjednog newslettera s pregledom najvažnijih vijesti iz obrazovnog sektora, maturantski newsletter s pregledom najvažnijih novosti i promjena oko državne mature i upisa na studije, iskustvo čitanja portala s manje oglasa te popuste na naše događaje, u prvom redu godišnju konferenciju. Moći ćete ju i gledati uživo online, ali i pogledati snimku kasnije. C razredu je specifična mogućnost objavljivanja vlastitih vijesti na našem mediju koje će biti vidljive u rubrici srednja.hr+ zajednica na naslovnici portala.

Izdvojeni članak

Što se sve u obrazovanju dogodilo prošlog tjedna? Ovako izgleda newsletter kojeg primaju naši pretplatnici

Cijena godišnje pretplate za A razred iznosi 301,38 kn, odnosno 40 € godišnje. B razred pretplate košta 376,72 kn, odnosno 50 € godišnje. C razred pretplate košta 904,14 kn ili 120 € godišnje. Nakon što smo objavili mogućnost pretplate, osluškivali smo povratnu reakciju naše zajednice.

Dio naših čitatelja izjasnilo se kako preferiraju mjesečnu obvezu plaćanja naspram godišnje, stoga smo ih odlučili poslušati i uveli upravo tu mogućnost. Mjesečna pretplata za učenike, studente i umirovljenike (A razred) iznosi 28,70 kn (4 €). Za ostale fizičke osobe (B razred) mjesečna pretplata iznosi 35,88 kn (5 €).

Naš pretplatnik, a time i dio naše zajednice, možete postati odabirom ove poveznice. Postupak registracije je jednostavan i uključuje plaćanje Internet bankarstvom. Neovisno o tome koji razred pretplate odaberete, svoju pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku bez dodatnih troškova. Više o tome zašto smo uveli pretplatu pročitajte ovdje, a odgovore na često postavljana pitanja pronađite na ovoj poveznici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap