Pretraga

I četvrta poslovnica student servisa stavila ključ u bravu, neće raditi do kraja mjeseca

A- A+

Godišnji su odmori pa je još jedna poslovnica zagrebačkog student servisa stavila ključ u bravu. Riječ je o ispostavi u Zaprešiću koja ostaje zatvorena sve do kraja ovog mjeseca. Ovo je već četvrta ispostava koja se ovih dana privremeno zatvorila.

studentski ugovor

Foto: srednja.hr

Student centar u Zagrebu izvijestio je kako je od ovog ponedjeljka zatvorena još jedna poslovnica student servisa, ona u Zaprešiću. Ta ispostava neće raditi sve do kraja mjeseca, odnosno do 31. kolovoza.

– Za sve informacije i usluge studenti se mogu javiti putem e-mail adrese: [email protected], telefona: 01/4593-658, 4593-666 ili osobnim dolaskom u Student servis, Savska cesta 25, Zagreb.

Ovo je četvrta ispostava koja je zatvorila svoja vrata – šalteri Student servisa u studentskim domovima Cvjetno i na Savi također je trenutno ne rade zbog godišnjih odmora, kao i ispostava u Velikoj Gorici.

Izdvojeni članak
euri i centi

Studentski rad plaćen je bolje nego ikad: Satnica je rasla skoro tri puta više od inflacije

Kako smo nedavno pisali, ako samo trebate podići novi ugovor, što morate na početku rada, to može te obaviti online. Studenti koji imaju AAI korisničke podatke prijavljuju se ovdje, a one koji ih nemaju, mogu se prijaviti putem ovog linka.

U slučaju da na vašem web profilu nema opcije ‘Novi ugovor’, unutar internetskog preglednik koji koristite potrebno je stisnuti kombinaciju tipki Ctrl+F5. Tako će se poništiti (resetirati) stara verzija aplikacije koju je preglednih zapamtio, te će nakon prijave na web portal prikazati novu verziju. No, treba naglasiti da učlanjenje u Student servis u Zagrebu nije moguće obaviti online. Pa ako ste pronašli prvi studentski posao za to ćete morati doći osobno u Studentski centar.

Copy link
Powered by Social Snap